«Ξυπνήστε κατά των Αλβανών»
Η ελληνική εκκλησία σήμανε συναγερμό «Ξυπνήστε κατά των Αλβανών», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα

Μάιος 26, 2015.

Ο Έλληνας μητροπολίτης Ανδρέας, συνεχίζει να προκαλεί με τις δημόσιες δηλώσεις του. Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του, έχει εκδώσει μια νέα ανακοίνωση κατά της Αλβανίας, σημειώνει το δημοσίευμα.


Μέσα από μια επίσημη εγκύκλιο, με αριθμό πρωτοκόλλου 33 που εκδόθηκε από τη Μητρόπολη, έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον των Αλβανών : «Ξυπνήστε! Η Πατρίδα και η Βόρειος Ήπειρος βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Μην αδιαφορείτε γιατί θα πληρώσετε ακριβά μια εθνική καταστροφή», αναφέρει η εγκύκλιος που εξέδωσε χθες ο Μητροπολίτης Ανδρέας.

Υπενθυμίζεται- συνεχίζει το δημοσίευμα του ‘Shekulli’ ότι ο Έλληνας ιερωμένος είναι εκείνος που οργάνωσε στις 17 Μαΐου εορτασμούς με την ευκαιρία των 101 ετών του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, που κατένειμε τη νότια γη της Αλβανίας στους Έλληνες και του παραχωρούσε ευρεία αυτονομία.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr