Αχμέτι: Ο διαμελισμός των Σκοπίων δεν είναι προς το συμφέρον των Αλβανών






Μάιος 15, 2015.

Σκόπια.

Ο διαμελισμός του νοτιοσλαβικού κράτους- FYROM, δεν είναι προς το συμφέρον των Αλβανών, τόνισε ο αρχηγός του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι σε δήλωσή του στο κανάλι Alsat-M των Σκοπίων, όπως δημοσιεύει το βουλγαρικό Φόκους.


 Ο ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος των Αλβανών, ‘Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση’, τόνισε ότι όλα τα περιστατικά βίας που γίνονται με τη χρήση όπλων δεν είναι προς το συμφέρον των Αλβανών.

«Σε τέτοια περιστατικά, οι Αλβανοί βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, τόσο στο Κοσσυφοπέδιο, όσο και στην Αλβανία. Γιατί αυτά μπορεί να γίνουν  αντικείμενο κατάχρησης από τους δράστες, οι οποίοι θα υποστηρίξουν ότι οι Αλβανοί θέλουν να αποσταθεροποιήσουν  την  FYROM, είπε ο Αχμέτι.

Προηγουμένως, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τα γεγονότα στο Κουμάνοβο διοργανώθηκαν με τη συμβολή του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων, Σάσο Μιγιάλκοφ, προκειμένου να υποβαθμίσουν το σκάνδαλο των υποκλοπών  των επικοινωνιών που  έχει ως πρωτεύον θέμα η αξιωματική αντιπολίτευση- SDSM.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr