Χιμάρα: Ο Φρέντης Μπελέρης ‘έχασε’ την ταυτότητά του



http://www.echedoros-a.gr

Ιούνιος 21, 2015.βίντεο.

Αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης που υποστηρίζεται από το ΚΕΑΔ –Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (PBDNJ) κατήγγειλε ότι έχασε τα έγγραφά του, εκλογικό βιβλιάριο, δελτίο ταυτότητας και δεν μπορούσε να ψηφίσει.


Ο ίδιος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι  μέχρι χθες είχε τα έγγραφα του, αλλά δεν γνώρισε τι έχουν απογίνει.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Μπελέρης ως υποψήφιος δήμαρχος πήγε στο χωριό Λούκοβο και ζήτησε να ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα που ανήκε, και ζήτησε εξηγήσεις γιατί να μην έχει το δικαίωμα ψήφου.

Σύμφωνα με το αλβανικό κείμενο ο δήμος της Χιμάρας είναι μοιρασμένος στον συνασπισμό του Σοσιαλιστικού Κόμματος και στο ΚΕΑΔ.

Οι σοσιαλιστές που υποστηρίζονται από το κόμμα LSI, στηρίζουν  τον νυν δήμαρχο  Γιώργο Γκόρο (Jorgo Goro), ενώ ο Φρέντης Μπελέρης υποστηρίζεται από το ΚΕΑΔ.
Υπάρχει και τρίτος υποψήφιος, η Lefteri Prifti, η οποία είναι ανεξάρτητη.

Στο δήμο Χιμάρα ψηφίζουν 22 χιλιάδες ψηφοφόροι σε 38 εκλογικά τμήματα.

Βίντεο από το εκλογικό κέντρο του Λούκοβο

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ