«Τα ελληνικά συνδικάτα ετοιμάζονται για διαδηλώσεις στην Αθήνα»




Ιούνιος 11, 2015.

«Το συνδικάτο των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα και η συνομοσπονδία των οργανώσεων  που πρόσκειται στο Κομμουνιστικό Κόμμα, ετοιμάζονται για διαδηλώσεις στην Ελλάδα, ενάντια στην ανακοινωθείσα εφαρμογή νέων περιοριστικών μέτρων», αναφέρει βουλγαρικό δημοσίευμα, επικαλούμενο το AFP.


Τα ελληνικά σωματεία φοβούνται ότι η κυβέρνηση του Κόμματος της Αριστεράς «ΣΥΡΙΖΑ» θα αποφασίσει για νέα οικονομικά μέτρα, για να βγει από τη δύσκολη κατάσταση της οικονομίας, ώστε, να ξεκλειδώσει την τελευταία δόση της διεθνούς βοήθειας.

Σύμφωνα με τις ελληνικές οργανώσεις  η Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα οι πιστωτές της Αθήνας, δεν λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων, σημειώνει το δημοσίευμα που προοιωνίζει τον ερχομό ενός 'θερμού' καλοκαιριού.



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ