Μεγάλη αντι-Ισλαμική διαμαρτυρία στη Σλοβακία



http://www.echedoros-a.gr

Ιούνιος 21, 2015. βίντεο

Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν σε διαμαρτυρία κατά της μετανάστευσης και του εξισλαμισμού, στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα.



Στη διαμαρτυρία υπήρξαν και βίαια επεισόδια με την αστυνομία και όπως αναφέρεται τουλάχιστον 140 διαδηλωτές συνελήφθησαν.

Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων και έγινε έκκληση για πορεία διαμαρτυρίας κατά της απόφασης των Βρυξελλών που προβλέπει ποσόστωση στους μετανάστες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι κάθε χώρα πρέπει να δεχθεί έναν αριθμό μεταναστών, οι οποίοι εισέρχονται στο ευρωπαϊκό έδαφος από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Σύμφωνα με τα σλοβενικά μέσα ενημέρωσης, στη διαδήλωση συμμετείχαν 14 χιλιάδες άτομα.

Οι ακτιβιστές φώναζαν συνθήματα κατά του «εξισλαμισμού της Ευρώπης», κατά των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική  και κύριο σύνθημα ήταν «Η Σλοβακία ανήκει στους Σλοβάκους», «Σταματήστε τον εξισλαμισμό της Ευρώπης» και «Όχι στη δικτατορία των Βρυξελλών».

Πανό που κυκλοφορούσαν έγραφαν « Η Σλοβακία δεν είναι Αφρική».
«Η διαμαρτυρία είναι, ίσως, η τελευταία μας ευκαιρία να σταματήσουμε την ισλαμική εισβολή», είπε ένας διαδηλωτής.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ