Τουρκία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην επαρχία Μους μετά τις 20:30




Αύγουστος 16, 2015.

Ο επικεφαλής της επαρχίας Μους (Muş) κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και απαγόρευσε την κυκλοφορία μετά τις 20:30 μετά από πληροφορίες για χτύπημα από  PKK και της προσκείμενης σε αυτό οργάνωσης YDG-H.

 http://videolar.sondakika.com/033/varto-da-catisma-7602734_KJ_16082015_2150_sd.mp4

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρομοκράτες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, κοντά στον οικισμό Varto, έχουν σκάψει τάφρους και τοποθέτησαν  εκρηκτικές ύλες, όταν εδόθη εντολή οι δυνάμεις ασφαλείας να τριγυρνούν στους δρόμους της περιοχής.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι πριν από τρεις ώρες άρχισε στην περιοχή μεγάλη επιχείρηση εναντίον του PKK  και τα εντόπια μέλη της οργάνωσης YDG-H.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε αυτοκίνητο σταματημένο το οποίο περιείχε 10 Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και άλλα πυρομαχικά.
Επίσης, έχουν εξουδετερωθεί  εκρηκτικές ύλες  σε δύο τάφρους και η επιχείρηση συνεχίζεται.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ