Βουλγαρία: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τρομοκρατική επίθεση





Αύγουστος 9, 2015.

Αποφασίστηκε η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας σε χώρους μαζικής συγκέντρωσης. Τα έκτακτα μέτρα αποφασίστηκαν χθες το βράδυ για την ασφάλεια στη χώρα αφού υπήρξε ειδοποίηση  των μυστικών υπηρεσιών, για δύο άτομα ύποπτα που εισήλθαν στη χώρα.


Οι πληροφορίες ομιλούν για έναν άνδρα και μία γυναίκα και δεν είναι σαφές- γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα- πότε εισήλθαν και από πού στη χώρα.

Υπάρχουν υπόνοιες, βάσει των μυστικών υπηρεσιών ότι συνδέονται με ομάδα που είναι προσκείμενη στο Ισλαμικό κράτος.

Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες των υπόπτων που απεστάλησαν  σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις ασφαλείας και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα.

Ισχυρές βουλγαρικές δυνάμεις άρχισαν να φρουρούν βασικά στρατηγικά σημεία μεταφορών, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων.

Ο εισαγγελέας Γκάνι Κακάροφ, έχει κοινοποιήσει στις αρμόδιες αρχές τις πληροφορίες και ζητά συνεχή ενημέρωση από τους λήπτες.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ