Σκόπια: Δεκάδες Ολλανδοί τουρίστες με τροφική δηλητηρίαση σε ξενοδοχείο




Αύγουστος 19, 2015.

Δεκάδες Ολλανδοί τουρίστες που βρίσκονται για διακοπές στην πόλη Στρούγκα του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, ξαφνικά αρρώστησαν από έναν μυστηριώδη ιό, ο οποίος προκαλεί εμετό και διάρροια, αναφέρει η έκδοση  του «NL Times».


Η εφημερίδα  αναφέρει ότι τα δύο τρίτα των Ολλανδών τουριστών αντί να βρίσκονται στην πισίνα ή την παραλία της λίμνης, παραμένουν στις τουαλέτες  και στα δωμάτια των ξενοδοχείων «Sunrise Spa και Aqua Park».

«Η τραπεζαρία είναι σχεδόν άδεια. Ένα άτομο μόνο υπάρχει ενώ οι σύντροφοί του βρίσκονται στις τουαλέτες ή στα δωμάτια», γράφει και η ολλανδική εφημερίδα «Τέλεγκραφ» επικαλούμενη μαρτυρία του τουρίστα  Koen Van Besouv, «όλοι είναι άρρωστοι», πρόσθεσε, «δεκάδες».

Οι Σκοπιανοί υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «Sunrise»,  ισχυρίζονται  ότι είναι ιός που ελήφθη από τους τουρίστες στην πισίνα, αλλά στο νοσοκομείο της πόλης όπου διακομίστηκαν, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε  και ο διευθυντής  του νοσοκομείου Μέντορ Ιμπραχίμι.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ