Σκόπια: Πρόσθετοι έλεγχοι για μετανάστες- προτεραιότητα σε γυναίκες και παιδιά






Αύγουστος 25, 2015.

Οι Έλληνες έχουν ενισχύσει την ασφάλεια  στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα για την αποτροπή επεισοδίων, αναφέρει η τηλεόραση των Σκοπίων. 

Στο μεταξύ, η αστυνομία των Σκοπίων έχει πάρει εντολή να διαχωρίσει τους μετανάστες από τους πρόσφυγες και να δώσει προτεραιότητα σε γυναίκες και παιδιά.


Έχουν ενταθεί οι έλεγχοι από το πρωί καθώς διάφορες ομάδες προσφύγων, κυρίως νέοι, διαμαρτύρονται για την προτεραιότητα στα γυναικόπαιδα από την αστυνομία, χωρίς επιλογή της άφιξής τους στα σύνορα.

Εκατοντάδες ήταν σήμερα οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που συγκεντρώθηκαν στα ελληνοσκοπιανά σύνορα κοντά στις ράγες του τραίνου.

Η αστυνομία των Σκοπίων, αφήνει κάθε τριάντα λεπτά να περάσουν  μερικές ομάδες προκειμένου να προωθηθούν στη Γευγελή και να τους παραχωρήσουν την άδεια διέλευσής τους.

Σύμφωνα με το σκοπιανό δημοσίευμα, αργά το βράδυ σήμερα ή το αργότερο αύριο, αναμένεται ένα νέο κύμα, που τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, εκτιμούν ότι είναι  περίπου 3.000 Σύριοι που έφθασαν στον Πειραιά και προωθούνται στα Σκόπια.

Σκοπιανό βίντεο:
 http://www.telma.com.mk/vesti/dopolnitelna-kontrola-za-migrantite-prednost-za-zheni-i-deca

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ