Τουρκία: Παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξουδετερώθηκε με πυροκροτητή




Αύγουστος 14, 2015.

Στον εθνικό δρόμο Μπατμάν –Ντιγιαρμπακίρ, ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο  με εκρηκτικά εξουδετερώθηκε με πυροκροτητή και ανατινάχθηκε. Ένα άτομο τραυματίστηκε, αφού η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί εκ των προτέρων.
Η έκρηξη ήταν μεγάλη και ακούστηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά.
http://videolar.haberler.com/555/bomba-yuklu-otomobil-funye-ile-patlatildi-7598118_KJ_14082015_1600.mp4



Το περιστατικό έλαβε χώρα στο 3ο χιλιόμετρο Μπατμάν –Ντιγιαρμπακίρ, ενώ η αστυνομία κατάφερε να σταματήσει την κυκλοφορία πριν από την έκρηξη και δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ένα άτομο νοίκιασε ένα αυτοκίνητο τύπου Τζιπ, στην Μπατμάν, ο ιδιοκτήτης που είχε τοποθετημένο στιγματογράφο (GPS), όταν είδε ότι ο πελάτης δεν χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο προς την κατεύθυνση που είχε δηλώσει, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία το εντόπισε στο 3ο χιλιόμετρο της Μπατμάν στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως έκοψε την κυκλοφορία και σε λίγο το αυτοκίνητο ανατινάχτηκε, αφού είχε φορτωθεί με εκρηκτικά από τρομοκράτες, όπως σημειώνεται.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ