Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Αεροδρόμιο Βελιγραδίου: Με περίστροφο ταξίδευε ο πρώην επικεφαλής Αντικατασκοπίας των Σκοπίων
Οκτώβριος 17, 2015.Στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου κατά την είσοδο του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων, Σάσο Μιγιάλκοφ, οι σερβικές αρχές  εντόπισαν το προσωπικό του όπλο  και τον συνέλαβαν.


Το περιστατικό συνέβη αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, αφού  προερχόμενος από τα Σκόπια, στον έλεγχο  του αεροδρομίου του Βελιγραδίου εντοπίστηκε από  ακτινοβολία ακτινών Χ, ότι έφερε πιστόλι μαζί του.

Σύμφωνα με τη σκοπιανή ‘Πρες 24’, ο Μιγιάλκοφ κατά τη σύλληψή του, ανέφερε ότι φέρει νόμιμα το πιστόλι για το οποίο είχε σχετική άδεια από το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων.

Το πιστόλι ήταν ιδιωτικό και όχι υπηρεσιακό, αφού παραιτήθηκε στις 12 Μαΐου  του τρέχοντος έτους.

Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, κατασχέθηκε το όπλο και αφέθηκε ελεύθερος.

Η εταιρεία TAV που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο στα Σκόπια, μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει  πως το όπλο αυτό δεν εντοπίστηκε στον υποτιθέμενο έλεγχο που έκανε στο αεροδρόμιο  της πρωτεύουσας της πΓΔΜ.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: