Συρία: Συνεχείς κοινές ρωσο-συριακές επιχειρήσεις κατά τρομοκρατών












Οκτώβριος 7, 2015.





Οι κοινές ρωσο-συριακές επιχειρήσεις συνεχίζονται στοχεύοντας τρομοκρατικά οχυρά στην ύπαιθρο του Χαλεπίου, της Χάμα και Χόμς, όπου δεκάδες πολεμικά αεροσκάφη της Συρίας ξεκίνησαν  μια επιθετική  επιχείρηση κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων βόρεια της Κενίτρα.


Η ηλεκτρονική έκδοση της συριακής εφημερίας ‘Αλ Ουατάν’ επικαλούμενη πηγές από το συριακό πρακτορείο ‘Sana’ αναφέρει ότι από τους βομβαρδισμούς σε αμυντικές θέσεις των τρομοκρατών του ‘ισλαμικού κράτους’ σκοτώθηκαν περίπου  180 τρομοκράτες.

Στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι στην πόλη Χομς, η ρωσική πολεμική αεροπορία σε συνεργασία με την πολεμική αεροπορία της Συρίας  χτύπησαν πολλές αμυντικές θέσεις των τζιχαντιστών στην περιοχή της Παλμύρας, επιφέροντας σημαντικές ζημίες στην τρομοκρατική οργάνωση και στον εξοπλισμό της.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ