Σκόπια: Άρχισε ο προεκλογικός αγώνας
Ιανουάριος 5, 2016.

 Ως ακραιφνής βαλκάνιος, ο πρωθυπουργός  των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, άρχισε τον προεκλογικό αγώνα δείχνοντας τις δραστηριότητες της κυβέρνησης του, αρχής γενομένης με θεμέλια σε υπόψη κτήρια ή ιδρύματα…Την ίδια μέθοδο προεκλογικού αγώνα  πραγματοποίησε και πέρσι , πέρα από το να ισχυρίζεται ότι είναι ο προστάτης του ονόματος «Μακεδονία» για το  κράτος του, είναι και το τσιμεντάρισμα, ο ακρογωνιαίος λίθος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Έτσι, για μια νέα επέκταση στον περίβολο του δημοτικού σχολείου «Γκότσε Ντέλτσεφ» στο Γκόρνο Λίσιτσε, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων,  που παραιτείται την επόμενη εβδομάδα για να δώσει τη θέση του σε υπηρεσιακή κυβέρνηση,  μαζί με τους δημάρχους των Σκοπίων και του Αεροντρόμ, έθεσε το θεμέλιο λίθο, στο νέο νηπιαγωγείο.


Η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης του γειτονικού κράτους φιλοξενούν πολλές μεγάλες φωτογραφίες από αυτήν την προεκλογική εκδήλωση.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ