Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Τουρκάλες ισλαμίστριες σχημάτισαν τάγμα- θα πάνε στη Συρία στο πλευρό των τζιχαντιστών
Φεβρουάριος 13, 2016.

Στην Τουρκία, σχηματίστηκε ένα τάγμα, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από εκπροσώπους του ‘ωραίου φύλου’.Αυτές οι ισλαμίστριες σκοπεύουν να πολεμήσουν στο πλευρό της τρομοκρατικής ομάδας του Ντάες (ισλαμικό κράτος).Ανέβασαν, μάλιστα, ένα βίντεο με απειλές προς τους μελλοντικούς εχθρούς τους. Στο βίντεο παρουσιάζονται Τουρκάλες με μπούρκα, οπλισμένες με τουφέκια, πολυβόλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων.


Αυτές οι κυρίες, έχουν πρόθεση να πολεμήσουν τις κουρδικές ομάδες Λαϊκής Άμυνας.Σημειώνεται ότι στις τάξεις των Κουρδικών ομάδων, έχουν ενταχθεί πρώην σκλάβες του σεξ των τζιχαντιστών, της φυλής  Γεζίντι.


Τα κορίτσια αυτά κατάφεραν να αποδράσουν και θέλουν να βοηθήσουν τους Κούρδους στον αγώνα τους κατά των τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία και το Ιράκ.


Επιπλέον οι γυναίκες που βιάστηκαν από τους τρομοκράτες θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Οι πρώην γυναίκες σκλάβες έλαβαν πρόσφατα στρατιωτική εκπαίδευση και σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να  λαμβάνουν μέρος σε μάχες, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: