Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο Ισραηλινός στρατός δημιουργεί Ειδική Μονάδα Επικοινωνίας με ένοπλες ομάδες της Συρίας

Μάιος 30, 2016.

Σταδιακά ρίχνεται  περισσότερο φως σε συνωμοσίες που έχουν προγραμματισθεί κατά του άξονα της αντίστασης και της πρώτης γραμμής του στη Συρία.
Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες του Ισραήλ να χτυπήσει το μέτωπο της αντίστασης (εννοεί τον συριακό στρατό) ,  το καθεστώς (του Ισραήλ)  σχεδίασε να δημιουργήσει μια ειδική μονάδα που να συνδέεται με τις ένοπλες  ομάδες στη Συρία, της οποίας στόχος είναι να ενισχύσει τις σχέσεις της με τις ομάδες σε περιφερειακά ζητήματα.
Ο αναλυτής στη Φωνή του Ισραήλ, αναφέρθηκε στην (εφημερίδα) «Yedioth Ahronoth» λέγοντας: 

  «η τρέχουσα σχέση μεταξύ του Ισραήλ και των ένοπλων ομάδων στη Συρία, θα βοηθήσει στην εξασφάλιση των συνόρων του Ισραήλ. Επιπλέον, η συμμαχία θα ενισχύσει τις σχέσεις μας σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στην παροχή ιατρικής βοήθειας σε αυτές τις ομάδες».Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι το Ισραήλ δεν έχει διστάσει ούτε στιγμή να βοηθήσει τις εξτρεμιστικές ομάδες που μάχονται κατά του μετώπου αντίστασης της Συρίας (του στρατού της Συρίας).Και αυτό ήταν ξεκάθαρο καθώς οι τρομοκράτες τραυματίζονταν, περιθάλπονταν στα ισραηλινά νοσοκομεία.


Ο Νετανιάχου ανέφερε, ακόμη, ότι επισκέπτεται τους τραυματίες εξτρεμιστές.


 Και σήμερα, ανακοινώνοντας τη δημιουργία μιας ειδικής μονάδας στον Ισραηλινό Στρατό, οι εικασίες φαίνονται πιο προφανής και αναμφισβήτητες, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ