Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς χτύπησαν θέσεις του ISIS στη Συρία
Ιούλιος 15, 2016.


Βομβαρδισμός θέσεων του ‘ισλαμικού κράτους’ πραγματοποιήθηκε από  έξι ρωσικά βομβαρδιστικά  Ту-22МЗ (Tu-22MZ) το πρωί της 14ης Ιουλίου στη Συρία.
Πληροφορίες που αναφέρονται  από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τα ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς επιτέθηκαν σε περιοχές ανατολικά της Παλμύρας καθώς και στις πόλεις Ες Σούνε και Αράκ.Στόχος ήταν σημεία άντλησης πετρελαίου  που βρίσκονται στην επαρχία Χομς και τα εκμεταλλεύονται οι τζιχαντιστές.Σύμφωνα με το δημοσίευμα καταστράφηκαν δύο διυλιστήρια και στρατόπεδα  και σκοτώθηκε μεγάλος αριθμός τρομοκρατών.Μετά την ολοκλήρωση του έργου  τα αεροσκάφη επέστρεψαν επιτυχώς στη ρωσική βάση.


Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι για τη ρωσική επιχείρηση είχε ενημερωθεί η διεθνής συμμαχίας που βρίσκεται υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.


Παρόμοια επίθεση κατά των τρομοκρατών του ISIS έγινε στις 12 Ιουλίου, κατά την οποία καταστράφηκε ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα των τζιχαντιστών.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.grΔεν υπάρχουν σχόλια: