Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκρούσεις τουρκικής στρατοχωροφυλακής με αυτονομιστές του PKK
Σεπτέμβριος 16, 2016.

Σκοτώθηκαν 207 Κούρδοι αυτονομιστές

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι  στις επιχειρήσεις που διεξάγονται στην περιοχή της Τσουκούρτζα στην επαρχία Χακάρι, μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί 207 τρομοκράτεςΕπίθεση στο Τουντσελί

Με αυτοσχέδιο εκρηκτικό  μηχανισμό αντάρτες του PKK χτύπησαν στην περιοχή Πουλουμούρ στο Τουντσελί διερχόμενο όχημα της στρατοχωροφυλακής με αποτέλεσμα να τραυματισθούν οι τρεις επιβαίνοντες, ένας λοχίας και δύο στρατιώτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της Τουντσελί.
Στην περιοχή  «Pülümür» ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού των τρομοκρατών.


Κούρδοι αυτονομιστές σκότωσαν επικεφαλής φρουράς χωριούΣτο χωριό Τσατάκ της επαρχίας Βαν, αυτονομιστές του PKK, σταμάτησαν στις 15:00, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού «Van-Çatak» ένα μίνι λεωφορείο, στο οποίο ήταν ο επικεφαλής της φρουρας του χωριού, Αλί Ογκούν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τρομοκράτες τον πήραν υπό την απειλή των όπλων. Ακούστηκαν πυροβολισμοί.


Λίγο αργότερα οι κάτοικοι του χωριού τον βρήκαν νεκρό και ειδοποίησαν τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες ξεκίνησαν επιχείρηση ανεύρεσης των δραστών.


Από την ‘gazetesi Güneş’

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: