Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σκόπια: Η Ντόντα προκαλεί και πάλι: Η ‘ФИРОМ’ (FYROM) είναι εργαστήρι για αλβανοφοβία, εγώ θα πάω στην ΙλλυρίδαΗ Αλβανή βουλευτής χρησιμοποιεί τον όρο 'FYROM' για τα Σκόπια, γνωρίζοντας ότι αυτό εκνευρίζει του Σλάβους των Σκοπίων

Μάρτιος 15, 2017. 20:42

Τίρανα.

Η Αλβανίδα βουλευτής Μεσίλα Ντόντα, μέσω του προφίλ της στο Facebook απαντά  στην αντίδραση του κόμματος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης των Σκοπίων, σχετικά με τη δήλωση της που έκανε από την πόλη Ντεμπάρ, όπου είπε ότι η  ‘ψευδο-Μακεδονία’ δεν υπάρχει, και ότι πρόκειται για μια παλιά αλβανική επαρχία με το όνομα Ιλλυρίδα.
Διάβασα στα ΜΜΕ, ότι τα Σκόπια ζήτησαν να με κηρύξουν «persona non grata». 

Δεν είναι πρόβλημα για μένα, είναι εξίσου απαράδεκτο για ένα κράτος που δεν έχει καμία βάση για την ύπαρξή του και στο οποίο κοινό σημείο της συνεργασίας όλων των εθνοτικών κοινοτήτων είναι η παραβίαση των δικαιωμάτων των συμπατριωτών μας.


 Αυτό σημαίνει ότι θα δεχθώ να πάω μόνο την Ιλλυρίδα.
 Για μένα η ФИРОМ’ (FYROM) είναι εξίσουν «non grata» και αυτό γιατί υπάρχει εκεί ένα εργαστήριο ‘αλβανοφοβίας’, δήλωσε η Ντόντα στο Facebook, σημειώνει το σλαβικό πρακτορείο ‘Meta.mk.’.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: