«Συλλαλητήριο Ελλήνων στην Αθήνα για προσάρτηση της Νότιας Αλβανίας»




Ο τίτλος από το δημοσίευμα


Φεβρουάριος  23, 2018. 19:18


«Χιλιάδες Έλληνες, οργανωμένοι από τις ελληνόφωνες ενώσεις της Αλβανίας που υποστηρίζονται από το ελληνικό ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, πέρασαν μπροστά από το Κοινοβούλιο της Ελλάδας ζητώντας την απόσχιση της νότιας Αλβανίας ή την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


Επικεφαλής αυτής της εκδήλωσης ήταν ο Μπάμπης Καραθάνος μέλος και πρώην υποψήφιος για βουλευτής στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τους ναζιστές βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη που συνοδεύονταν από τον λουκοβάρη Ρόμπερτ Χάιντι.

Συνεχίζει το δημοσίευμα: 

Η μουσική μπάντα του δήμου Αθηναίων έπαιξε τον ύμνο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Αυτή η διαμαρτυρία λαμβάνει χώρα σε στιγμές που βρίσκεται εν εξελίξει οι ελληνοαλβανικές συνομιλίες για να επιτευχθεί μια ιστορική συμφωνία, όπως την αποκαλούν οι  Ράμα και Μπουσάτι.


Αλλά, η Ελλάδα διοργανώνει συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις για την απόσχιση της νότιας Αλβανίας.
Αυτή, λοιπόν, είναι η Ελλάδα που ρίχνει λάδι στη φωτιά στις ‘ιστορικές’ στιγμές του Ράμα και Τσίπρα.

«Τα Τίρανα σιωπούν μπροστά σε αυτές τις δραστηριότητες που οργανώνει η Ελλάδα σε συνεργασία με τις ελληνικές μειονότητες στην Αλβανία», καταλήγει το δημοσίευμα.


(shekulli.com.al, news-start.info)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr