Σέρβος αξιωματούχος: Με χτυπούσαν οι Αλβανοί μετά τη σύλληψή μου



Μάρτιος 27, 2018. 19:23

Ο Μάρκο Τζούριτς, επικεφαλής του Γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο στη σερβική κυβέρνηση, δήλωσε ότι μετά τη σύλληψή του, ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου. (Στη φωτό τα χέρια του είναι καλυμμένα με επιδέσμους)


Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη μεταφορά του από την Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα στην Πρίστινα, οι αστυνομικοί τραγουδούσαν συνεχώς για να τον προκαλέσουν.


«Με έβαλαν σε ένα από τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια άρχισαν να με χτυπούν. Είμαι εντάξει τώρα, πιστεύω ότι είμαι, προσπάθησαν να με ταπεινώσουν και με χτυπούσαν όλη την ώρα, αστειεύονταν και προσπαθούσαν να με φοβίσουν κρατώντας ένα Καλάσνικοφ στο κεφάλι μου.


»Ένας μάλιστα με απείλησε με μαχαίρι, αλλά  αυτό που θέλω να πω είναι ότι μέχρι την Πρίστινα τραγουδούσαν προκλητικά τραγούδια. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο και με άφησαν σε ένα κελί. Είμαι περήφανος για τους Σέρβους που δεν παραδόθηκαν και δεν θα παραδοθούν. Οι Σέρβοι από το Κοσσυφοπέδιο και τη Σερβία θα αγωνισθούν για τα δικαιώματά τους», δήλωσε ο Τζούριτς σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα.


(Στοιχεία από arbresh.info)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr