Κορυτσά: Επίθεση του Ντούλε σε Ράμα για σχέσεις με την Ελλάδα



Μάρτιος 24, 2018. 17:18

 Κορυτσά- Korça.

«Ο Βαγγέλης Ντούλε, επικεφαλής του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ- PBDNJ) στην Αλβανία,  που θεωρείται ως άνθρωπος της Αθήνας στην αλβανική πολιτική, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Ράμα για τις σχέσεις του, με την κυβέρνηση της Ελλάδας, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός τις κρατά σε ομηρία», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.



«Τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, δεν μπορεί να τις κρατά σε ομηρία για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή αυτές είναι στερεά συνδεδεμένες με την ιστορία και το παρόν.


Ο Ράμα δεν μπορεί να κρατά σε ομηρία  τις σχέσεις της χώρας με την Ελλάδα,  η οποία αποτελεί τον πυλώνα των ευρωατλαντικών πολιτικών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», είπε ο Ντούλε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κορυτσά.


Επίσης, υπερασπίσθηκε τη Συμφωνία της Θάλασσας που είχε επιτευχθεί το 2009.


Τόσο το ΚΕΑΔ, όσο και ο Ντούλε, έχουν προβληματισθεί από τότε που ήρθε ο Ράμα στην εξουσία και  ιδιαίτερα μετά την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ τους. 

Αυτό έχει οδηγήσει το αριστερό αυτό κόμμα σε συμμαχία για πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια με το στρατόπεδο της δεξιάς, σημειώνεται χαρακτηριστικά.



(Στοιχεία από tesheshi.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr