Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Δανία: «Το Ραμαζάνι είναι επικίνδυνο στην κοινωνία»Μάιος 21, 2018. 21:20

Η υπουργός Μετανάστευσης και Ενσωμάτωσης, Ίνγκερ Στόιμπεργκ κάλεσε τους μουσουλμάνους που ζουν στη Δανία, στη διάρκεια της νηστείας του Ραμαζανιού να πάρουν την ετήσια άδεια τους,  για να αποφευχθούν οι βλαβερές συνέπειες για τους υπόλοιπους πολίτες.«Καλώ όλους τους μουσουλμάνους να πάρουν τις άδειές τους  κατά τη διάρκεια της νηστείας του Ραμαζανιού, ώστε να αποφευχθούν επιζήμιες συνέπειες στους άλλους πολίτες», δήλωσε η Στόιμπεργκ στην ταμπλόιντ BT.


Η Στόιμπεργκ δήλωσε ότι φοβάται ότι η νηστεία θα μπορούσε να απειλήσει την ασφάλεια και την παραγωγικότητα των πολιτών και έθεσε το παράδειγμα των οδηγών αστικών λεωφορείων που δεν τρώνε ούτε πίνουν περισσότερο από 10 ώρες την ημέρα.


«Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για όλη την κοινωνία», είπε η υπουργός.


Στο παρελθόν, η Στόιμπεργκ είχε κατηγορηθεί για  την επιβολή αυστηρής νομοθεσίας για την μετανάστευση το 2016, δίνοντας οδηγίες στην αστυνομία να προβαίνει σε κατασχέσεις των κινητών περιουσιών των προσφύγων.


(Στοιχεία από alsat-m.tv, hurriyetdailynews.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr