Συγχαρητήρια Έντι Ράμα στον Τούρκο πρόεδρο για την επανεκλογή του



Ιούνιος 25, 2018.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου Anadolu, ένας από τους πρώτους  ηγέτες που συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στις εκλογές της 24ης Ιουνίου 2018 ήταν ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.



Ο Ράμα συνεχάρη τηλεφωνικά τον πρόεδρο Ερντογάν για την επιτυχία του στις εκλογές, αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό της Αλβανίας για τα συγχαρητήρια.


Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι τον Ερντογάν συνεχάρησαν χθες ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, που είναι ο πρώτος ηγέτης ενός κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνεχάρη τον πρόεδρο Ερντογάν για την επιτυχία του στις εκλογές.


Ανάμεσα στους πρώτους που επικοινώνησαν με τον Τούρκο πρόεδρο για να τον συγχαρούν ήταν ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, ο πρόεδρος του προεδρικού συμβουλίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης,Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτες, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, και ο εμίρης του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ.


(Στοιχεία από shqiptarja.com)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr