Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Σκόπια: Οι βουλευτές του DUI θα συμμετέχουν στην εκστρατεία για την επιτυχία του δημοψηφίσματοςΑύγουστος 25, 2018. 07:58

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση- DUI,  ενημέρωσε το Κοινοβούλιο ότι όλοι οι βουλευτές του θα λάβουν ενεργό μέρος στην εκστρατεία υπέρ του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου για την αποδοχή του νέου ονόματος στη χώρα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές μας επιλογές, βουλευτών και κόμματος, τη στρατηγική και την ιδεολογική  δέσμευσή μας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, όλοι οι εκλεγμένοι του DUI θα στηρίξουν  την εκτελεστική εξουσία, την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών στην εκστρατεία για το «Ναι» στο δημοψήφισμα.


Η Συμφωνία των Πρεσπών και η επιτυχής ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση της χώρας μας απαιτεί ένα επιτυχημένο δημοψήφισμα για την ειρήνη, τη σταθερότητα, την ασφάλεια, το κράτος δικαίου, την ισότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία, καθώς και για επενδύσεις στη χώρα μας από τη μεγάλη Ευρω-Ατλαντική οικογένεια», αναφέρει το δελτίο Τύπου του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Μακ Φαξ.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου