Σκόπια: Μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου επισκέπτονται το Κοινοβούλιο (video)



Αύγουστος 2
Αύγουστος 27, 20:18. 14:39


Πέντε Αμερικανοί, μέλη του Κογκρέσου, σήμερα και αύριο επισκέπτονται το Κοινοβούλιο της πΓΔΜ.



Πρόκειται για τους βουλευτές, Gerry Connolly, Dina Titus, Susan Davis, David Price και ο Bill Florez, σύμφωνα με το PlusInfo.


Προγραμματίσθηκαν συναντήσεις  με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι και τους τρεις αντιπροέδρους, καθώς και των συντονιστές των κοινοβουλευτικών κομμάτων: SDSM, VMRO-DPMNE, DUI, BESA και την γενική Γραμματέα του Κοινοβουλίου,  Σβετάνκα Ιβάνοβα.


Σύμφωνα με την ατζέντα, οι Αμερικανοί βουλευτές θα έχουν συνομιλίες με τους προέδρους πολλών κοινοβουλευτικών επιτροπών.


Επίσης, θα πραγματοποιήσουν ατομικές συναντήσεις με προέδρους και μέλη των επιτροπών για την Άμυνα και την Ασφάλεια, θα συζητήσουν διαδικαστικά ζητήματα ασυλίας, και θα συναντηθούν, επίσης, με τα μέλη της Λέσχης Βουλευτών Γυναικών.


 Αύριο, τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου, Connolly, Titus, Davis, Price και Flores, θα πάρουν μία γεύση (θα εξοικειωθούν) των δραστηριοτήτων του Κοινοβουλευτικού Ινστιτούτου.


Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων δημοσιοποίησε το βίντεο:





--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr