Σκόπια: Το VMRO-DPMNE την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει τη θέση του για το δημοψήφισμα



Σεπτέμβριος 6, 2018. 18:54

Την επόμενη εβδομάδα, το VMRO-DPMNE θα ανακοινώσει εάν θα συμμετάσχει στο δημοψήφισμα ή όχι. Αυτό ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση μεταξύ του ηγέτη του κόμματος αυτού, Χριστιάν Μίτσκοσκι και του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.



«Ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Χριστιάν Μίτσκοσκι, επεσήμανε ότι το VMRO-DPMNE υποστηρίζει την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και ότι η ένταξη στον οργανισμό αυτό,  καθώς και η ένταξη στην ΕΕ, έχουν στρατηγικό ενδιαφέρον για τη χώρα. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε  ότι η συμφωνία με την Ελλάδα είναι απαράδεκτη για το VMRO-DPMNE και είναι πέρα από τις γνωστές αρχές  και αξίες του. Το VMRO-DPMNE παραμένει στο σημείο της μη αποδοχής (της συμφωνίας)», ανέφερε το κόμμα.


Η ανακοίνωση προσθέτει ακόμη ότι η κυβέρνηση πρέπει να επικεντρωθεί στη βελτίωση των πραγματικών αναγκών στη ζωή των πολιτών.


«Όσο για τη θέση του σχετικά με το δημοψήφισμα το VMRO-DPMNE ολοκληρώνει τη διαδικασία της ευρείας διαβούλευσης και την επόμενη εβδομάδα  θα συναντηθεί με την Εκτελεστική και την Κεντρική Επιτροπή ου κόμματος» καταλήξει η ανακοίνωση, σύμφωνα με το MakFax.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr