Αλβανός πολιτικός αναλυτής χρηματοδοτήθηκε με 30 χιλιάδες ευρώ από το ελληνικό ΥΠΕΞ Οκτώβριος 24, 2018. 21:47

Γνωστός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής της Αλβανίας, ο 58χρονος  Μουσταφά Νάνο, ο οποίος προκαλεί συχνά με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων των μέσων ενημέρωσης που χρηματοδοτήθηκαν από τα μυστικά κονδύλια της Ελλάδας, όπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.


Ο κατάλογος αυτών που τα ‘έπιασαν’ από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών άρχισε να κυκλοφορεί έχοντας ονόματα ‘πουλημένων’ δημοσιογράφων, όπως σημειώνεται.


Ο συγκεκριμένος πολιτικός αναλυτής της τηλεόρασης, ο Νάνο, ο οποίος είχες λάβει ‘επιχορήγηση’ 30 χιλιάδων ευρώ,   είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «οι Κοσοβάροι έχουν σερβικό αίμα», προκαλώντας σύγχυση στους Αλβανούς τηλεθεατές.


Ο κατάλογος των χρηματοδοτούμενων είναι μεγάλος και σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται δημοσιογράφοι, διαχειριστές ιστοσελίδων, γνωστοί ηθοποιοί και πολιτικοί  που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, όπως σημειώνεται.


ZËRI.INFO


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr