Το Συμβούλιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας οργισμένο από την εμπλοκή της ‘Μακεδονίας’ στο ΝΑΤΟ



Οκτώβριος 24, 2018. 20:24

Μόσχα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την πολιτική πληροφόρησης, Αλεξέι Πούσκοφ, σχολίασε ότι η ‘Μακεδονία’ κατά παράβαση των νόμων της χώρας αυτής, προσπαθεί να καταστεί μέλος του ΝΑΤΟ.


«Όπως και το Μαυροβούνιο, έτσι και η ‘Μακεδονία’ σύρεται στο ΝΑΤΟ, παραβιάζοντας όλα τα πρότυπα και τους νόμους. Ας μας πει ο κ. Στόλτενμπεργκ τι είδους «δημοκρατική οργάνωση» είναι το ΝΑΤΟ, αφού είναι  αντίθετη η βούληση του λαού. Και όλα αυτά γίνονται με τις κραυγές των «κακόβουλων ενεργειών της Ρωσίας», όπως λένε, έγραψε στο Twitter.


 Σημειώνεται ότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι οι αρχές των Σκοπίων, με τη συμμετοχή αξιωματούχων των ΗΠΑ, άσκησαν σοβαρές πιέσεις στα μέλη του κοινοβουλίου της χώρας για να επιτύχουν το απαραίτητο αποτέλεσμα στην ψηφοφορία για το ζήτημα της τροποποίησης του συντάγματος που απαιτείται για την αλλαγή του ονόματος και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ, γράφει το δημοσίευμα.


 ‘Рамблер

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr