Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Σκόπια: Το ‘Μακεδονικό Μανιφέστο’ ευχαριστεί τη Ρωσία για τη στάση τηςΟκτώβριος 27, 2018. 21:17

Η πολιτική - πατριωτική ομάδα ‘Μακεδονικό Μανιφέστο’ χαιρετίζει την απόφαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας να μην αναγνωρίσει την ψήφο του εκφοβισμού στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων, που με την σιωπηρή καθοδήγηση των δυτικών πολιτικών σατραπών επιδιώκουν να οδηγήσουν τη ‘Μακεδονία’ και τους ‘Μακεδόνες’ σε απόλυτο θάνατο της ταυτότητάς τους, γράφει σκοπιανό δημοσίευμα, επικαλούμενο ανακοίνωση της ομάδας αυτής που συχνά επεμβαίνει σε εθνικο-πολιτικά γεγονότα της χώρας.«Οδηγείται σε γενοκτονία ένα πολύ μικρό έθνος, αλλά με μεγάλη ιστορική μνήμη και πολιτιστική προσφορά, που τώρα καταληστεύεται ιστορικά  από άλλους, εκείνους οι οποίοι αναφέρονται στο θάνατο της ταυτότητάς μας», γράφει η ανακοίνωση.


«Η Ρωσία έχει κατανοήσει πολύ καλά τη δυτική λειτουργία που με την ΕΕ και την Αμερική προσπαθούν να μας μεταβάλλουν σε έναν νεκρό οργανισμό για τις ανάγκες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον».


 Η ομάδα κατηγορεί τη Δύση για φασισμό, επειδή επιδιώκει να σβήσει από το χάρτη τη ‘Μακεδονία’, όπως έκανε το 1913, αλλά και το 1948, όταν οι ‘Μακεδόνες’ πολέμησαν στο πλευρό των Ελλήνων κομμουνιστών  και χτυπήθηκαν από τους φασίστες του Τσώρτσιλ.


‘Μετά τη νίκη επί της ναζιστικής Γερμανίας, ο φασισμός αποκαταστάθηκε και αναδιαμορφώθηκε  στην Αγγλία, η οποία έστειλε βόμβες ναπάλμ για καθαρίσει τους ‘Μακεδόνες’ από τη Μακεδονία του Αιγαίου, υπερασπιζόμενη τους μοναρχοφασίστες της Ελλάδας, φοβούμενη μια πιθανή νίκη των Ελλήνων Κομμουνιστών, στην πλευρά των οποίων πολεμούσαν οι ‘Μακεδόνες’ στον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο’.


‘Τώρα το Λονδίνο με την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες πάλι, όπως το 1913 με τη συμφωνία του Βουκουρεστίου, επιδιώκουν την πλήρη καταστροφή των ‘Μακεδόνων’, με την απάλειψη από τον χάρτη της ‘Μακεδονίας’ ως ενός αυθεντικού  έθνους  και αυτό εμπεριέχεται στην έννοια του φασισμού’.


Η Ρωσική Ομοσπονδία το αναγνώρισε αυτό και αντέδρασε, αποφασίζοντας να μην αναγνωρίσει τη ναζιστικο-φασιστική ψηφοφορία  του  Κοινοβουλίου, υπό την πίεση  των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και των Αμερικάνων καουμπόηδων.


Ο λαός της ‘Μακεδονίας’ ευγνωμονεί τη  Ρωσία για τη στάση της, τώρα που η χώρα μας απειλείται με τον θάνατο της ταυτότητάς της, καταλήγει το περίπλοκο δημοσίευμα.


Слободна вест
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr