Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Πρώην ΥΠΕΞ Αλβανίας: Ανάξια του αξιώματός του, η αντίδραση Ράμα για Βουλιαράτες

Νοέμβριος 2, 2018. 21:07

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Μπεσνίκ Μουσταφάι, σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με τα γεγονότα στους Βουλιαράτες.Ο Μουσταφάι χαρακτήρισε την αντίδραση του Ράμα ως εθνικιστική και λαϊκίστικη και όχι επαγγελματική και αυτή θα μπορούσε να έχει συνέπειες μεταξύ των δύο χωρών.


Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, ο Ράμα εκμεταλλεύθηκε το γεγονός αυτό,  για να εκτρέψει την προσοχή του κοινού, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής.


«Η αντίδραση του Ράμα ήταν υποκριτική, λαϊκίστικη, όχι επαγγελματική, λανθασμένη. Αυτή μπορεί να έχει συνέπειες στις σχέσεις μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας. Ο πρωθυπουργός της χώρας έπρεπε να μιλήσει για να κατευνάσει την αιματοχυσία μεταξύ των μερών, αλλά βλέποντας ότι βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής για σκάνδαλα, άρπαξε την ευκαιρία για να αποπροσανατολίσει το κοινό και ανυψώσει την εθνικιστική σημαία. Η αντίδραση αυτή του Έντι Ράμα ήταν ανάξια (του αξιώματός του)», δήλωσε ο Μουσταφάι.


Can.al.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr