(Vid) «Ελληνίδα βουλευτής του ΕΚ: Η δολοφονία του Κατσίφα ανοίγει προβλήματα με την ένταξη στην ΕΕ»



Νοέμβριος 5, 2018. 21:48

«Η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους σε δήλωσή της στα αλβανικά ΜΜΕ καταδίκασε και πάλι τη δολοφονία του Έλληνα εξτρεμιστή Κωνσταντίνου Κατσίφα, απειλώντας τις αλβανικές αρχές», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Σύμφωνα με αυτήν, όλοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν ακούσει την ιστορία και την καταδίκασαν και ότι αυτή η δολοφονία θα ανοίξει προβλήματα για την Αλβανία στην πορεία της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως σημειώνεται.


Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η Κύπρια πολιτικός καταδίκασε τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης με την παρουσία που της αποδίδουν, δηλώνοντας ότι «δεν είμαι εξτρεμίσρια, δεν είμαι φασίστρια. Είμαι ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλοι το γνωρίζουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Αγωνίζομαι να βοηθήσω την Αλβανία να ενταχθεί στην ΕΕ. Αλλά το μήνυμά μου προς τους Αλβανούς είναι ότι με την αιματοχυσία δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό.»


«Αντί να τον σκοτώσετε έπρεπε να τον συλλάβετε», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας να παραδώσουν οι αλβανικές αρχές τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του για ταφή και αυτή η συμπεριφορά της Αλβανίας θα επηρεάσει όλα τα μέλη της ΕΕ».





jugunews.net


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr