«Όλη η Αλβανία στο πόδι- Πού κρύβεται ο Ράμα;»



Δεκέμβριος 11, 2018. 21:54

Αυτά που συνέβησαν σήμερα έγιναν με σχεδόν ‘ακριβείας χρονομετρητή’, αφού μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα πολλές πόλεις είχαν προσχωρήσει σε διαμαρτυρίες φωνάζοντας έντονα για τους υψηλούς φόρους, τις τιμές του πετρελαίου, την ανεργία και τη διαφθορά!, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


Διαμαρτυρίες ξεκίνησαν χθες σε διάφορες περιοχές, όπως η Καβάγια, η Λέζα, η Σκόδρα και συνεχίστηκαν όλο το απόγευμα στην Κουρμπίν, Ντεμπάρ με πορείες και πλακάτ κατά της κυβέρνησης και του Έντι Ράμα.


Το ίδιος συνέβη και με τους κατοίκους στην Φίερ που βγήκαν στους δρόμους, αντιτιθέμενοι στους υψηλούς φόρους, στη φορολόγηση των καυσίμων, στη φορολόγηση του ρεύματος. Οι πολίτες τη μείωσή τους, αφού οι καθημερινές συνθήκες ζωής τους επιδεινώνεται συνέχεια.


Οι υψηλοί φόροι έχουν κλείσει σχεδόν όλες τις μικρές επιχειρήσεις στην Φίερ που ήταν η κύρια απασχόληση των περισσότερων οικογενειών.


Μετά τη Φίερ οι διαδηλώσεις ξέσπασαν στον Αυλώνα, όπου οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους, φωνάζοντας για τους υψηλούς φόρους, για τις τιμές των καυσίμων και του ρεύματος.


Διαμαρτυρίες άρχισαν στο Ελμπασάν στο Δυρράχιο και σε άλλες μικρότερες πόλεις. Έγιναν αποκλεισμοί δρόμων, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των φόρων που έχει επιβάλλει, γράφει το δημοσίευμα.


boldnews.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr