Η Ποντγκόριτσα στολίστηκε με αλβανικές σημαίες



Ιανουάριος 20, 2019. 21:31

Η πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου στολίστηκε σήμερα με αλβανικές σημαίες προς τιμήν της επίσκεψης του Αλβανού προέδρου, Ιλίρ Μέτα, όπως γράφει το ρωσικό πρακτορείο ‘Sputnik’.



Ο Αλβανός πρόεδρος κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Μαυροβουνίου, Μίλο Τζουκάνοβιτς, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.


Ο Μέτα αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους των αλβανικών κοινοτήτων στο Μαυροβούνιο και αυτή θα είναι δεύτερη επίσκεψή του στη γειτονική χώρα κατά τους τελευταίους έξι μήνες.


«Όταν βλέπουμε την Ποντγκόριτσα να πλημμυρίζει με αλβανικές σημαίες, έχουμε την εντύπωση ότι το σχέδιο του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, να καταργήσει τα σύνορα με το Μαυροβούνιο, αρχίζει να πραγματοποιείται», γράφει η ιστοσελίδα του Μαυροβουνίου ‘in4s’.


Ο Έντι Ράμα γράφει το δημοσίευμα είχε πει ότι μετά το άνοιγμα των συνόρων με το Κοσσυφοπέδιο, περιμένει να γίνει το ίδιο με το Μαυροβούνιο, την πΓΔΜ και την Ελλάδα.


zgjohushqiptar.info


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr