Τουρκικά πολεμικά θα πραγματοποιήσουν άσκηση με την ακτοφυλακή της Γεωργίας



 Ενώ σήμερα αγκυροβόλησαν στο βουλγαρικό λιμάνι της Βάρνας η φρεγάτα TCG Kemalreis και το υποβρύχιο TCG I. İnönü, στο γεωργιανό λιμάνι Μπατούμι κατέπλευσαν , η φρεγάτα TCG Fatih και η πυραυλάκατος TCG kilic στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα 2019» -φωτό από τη Βάρνα- DHA

Μάρτιος 7, 2019. 18:01

Τα πλοία του τουρκικού ναυτικού, η φρεγάτα TCG Fatih και η πυραυλάκατος TCG kilic κατέπλευσαν στο γεωργιανό λιμάνι Μπατούμι.


Τα τουρκικά πλοία θα πραγματοποιήσουν κοινή εκπαιδευτική άσκηση με την Συνοριακή Αστυνομία- Ακτοφυλακή, του Γεωργιανού Υπουργείου Εσωτερικών,  στο πλαίσιο των ασκήσεων ‘Μαβί Βατάν 2019’  που διεξάγεται από την Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και στη Θάλασσα της Μεσογείου από τις 27 Φεβρουαρίου ως τις 8 Μαρτίου, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα τελευταία 20 χρόνια, η Τουρκία συνεργάζεται στενά με τη Γεωργία στους τομείς ασφάλειας και της άμυνας, προσφέροντας τις γνώσεις της στην εκπαίδευση και στο σύστημα  φύλαξης των ακτών, προσαρμόζοντας τους σχεδιασμούς στα πρότυπα του ΝΑΤΟ.




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr