Οι Σαουδάραβες θα ταξιδεύουν χωρίς βίζα στην Αλβανία



Απρίλιος 11, 2019. 22:51

Οι Σαουδάραβες πολίτες θα μπορούν από τώρα να ταξιδεύουν στην Αλβανία χωρίς βίζα μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, δήλωσε ο Σάμι Σίμπα, πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας στην Αλβανία, σε ανακοίνωση της πρεσβείας.


Από την 1η Απριλίου ως τις 31 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, οι Σαουδάραβες όπως και οι πολίτες από το Μπαχρέιν και το Ομάν, θα χρειάζεται να επιδεικνύουν  μόνο με το διαβατήριό τους στην Αλβανία.


Ο Σίμπα είπε ότι μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα στη Σαουδική Αραβία τον Φεβρουάριο, οι σχέσεις μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας  και της Αλβανίας αξιολογήθηκαν ως πολύ καλές και οι δύο χώρες  υπέγραψαν μια σειρά συμφωνιών για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο κρατών, συμπεριλαμβανομένου του τομέα του τουρισμού.


Ο πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας τόνισε: «συνεργαζόμαστε με τις αεροπορικές εταιρείες της Σαουδικής Αραβίας για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε απευθείας πτήσεις από το Ριάντ και την Τζέντα στα Τίρανα. Οι πτήσεις αυτές θα επιτρέψουν και θα διευκολύνουν τους Σαουδάραβες τουρίστες να επισκεφθούν και να ανακαλύψουν την Αλβανία».


Abcnews.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr