Σκόπια: Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας ξενιτεύτηκε



Απρίλιος 8, 2019. 19:11

Σκόπια. 

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, Μίλα Τσάροφσκα, ανέφερε ότι περισσότεροι από 500 χιλιάδες πολίτες εγκατέλειψαν τη χώρα κατά τη διάρκεια της  διακυβέρνησης του VMRO-DPMNE,  και επήλθε έτσι η μείωση των γεννήσεων στη χώρα σε σημαντικό βαθμό κατά την τελευταία δεκαετία.


Ερωτηθείσα σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του VMRO Βλάτκο Γκιόρτσεφ ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζαέφ, δεν βοηθούν τους πολίτες  με την οικονομική πολιτική που ακολουθούν, η Τσάροφσκα δήλωσε τα εξής: 


«Τώρα έχουμε τα αποτελέσματα της κακής διακυβέρνησης του VMRO-DPMNE που πάνω από μία δεκαετία το μόνο που έκανε ήταν να  διώξει τους νέους από τη χώρα.  Τώρα βλέπουμε τις συνέπειες της πολιτικής της αντιπολίτευσης, βλέπουμε τις κοινωνικές συνέπειες της», είπε.


Πρόσθεσε ότι το κράτος θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τους νέους ανθρώπους στη χώρα με οικονομικά κριτήρια και με ανάπτυξη και εμπλουτισμό των κοινωνικών πτυχών της ζωής, «γιατί μόνο αυτά θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα», τόνισε.


tetovasot.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr