Κούρδοι Συρίας επιτέθηκαν σε μονάδα του τουρκικού στρατού


Τουρκική αεροπορική επίθεση στο βόρειο Ιράκ




Απρίλιος 16, 2019. 20:36

Κούρδοι των Ομάδων Λαϊκής Προστασίας γνωστές ως YPG, επιτέθηκαν τη Δευτέρα εναντίον τουρκικών δυνάμεων που βρίσκονται στο Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.



Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε, επίσης, ότι δεν υπήρξε καμία απώλεια ζωής, σύμφωνα με την Γενί Σαφάκ.


 Οι τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι  ένας μεγάλος αριθμός τρομοκρατών σκοτώθηκε σε μια επιχείρηση ασφαλείας που ξεκίνησε το τουρκικός στρατός, όπως ανέφεραν τοπικές πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας λόγω φόβου για αντίποινα.


Οι δυνάμεις YPG χτυπήθηκαν στο Ταλ Ριφάτ, στη βόρεια Συρία.


Οι Κούρδοι της Συρίας συνεχίζουν να στοχεύουν το Αφρίν και το Ταλ Ριφάτ, που έχουν  καταληφθεί από τους Τούρκους εδώ και τρία χρόνια.


Τουρκική αεροπορική επίθεση κατά Κούρδων στη Βόρεια Συρία


Απρίλιος 16, 2019. 20:52


Τουρκική αεροπορική επίθεση πραγματοποιήθηκε εναντίον  των περιοχών Μετίνα, Χακούρκ, Αβασίν- Μπασιάν και Ζαπ, γράφει η Γενί Σαφάκ.


Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έριξαν πυραύλους  και κατέστρεψαν  θέσεις και καταφύγια των Κούρδων αυτονομιστών του PKK στο βόρειο Ιράκ, όπως αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


 Δεκάδες είναι οι επιθέσεις  των τουρκικών μαχητικών από την αρχή του έτους κατά θέσεων  των Κούρδων στο Βόρειο Ιράκ. Κάθε φορά αναφέρεται η καταστροφή θέσεων ή καταφυγίων των ανταρτών στις ίδιες περιοχές…


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr