Ο Μπορίσοφ οδηγώντας τζιπ πήγε τον Τσίπρα στην τελετή για τον αγωγό (Vid)


https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2441774419383947/

 Κλικ στην εικόνα ή το σύνδεσμο για το βίντεο 


Μάιος 22, 2019. 15:05


Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, αφού συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα, τον μετέφερε με το τζίπ του στο σημείο όπου σχεδιάζεται να περάσει ο αγωγός διασύνδεσης φυσικού αερίου μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας.



Στο νότιο τμήμα της γειτονικής Βουλγαρίας, στο χωριό Κίρκοβο σήμερα, οι δύο πρωθυπουργών σηματοδότησαν την έναρξη της κατασκευής της γραμμής διασύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών.


Οδηγώντας, ο Μπορίσοφ, μιλούσε στον συνάδελφό του ότι κατά τη διάρκεια των εκλογών συνήθως το κόμμα του αγωνίζεται για περισσότερους ψήφους από τα άλλα πολιτικά κόμματα στη Βουλγαρία, αλλά μετά την ολοκλήρωση των τοπικών εκλογών συνεχίζουν όλοι να ζουν με αγάπη, αρμονία και ενότητα.


Σημείωσε, ότι στο τμήμα αυτό της χώρας που βρίσκονταν τώρα, υπάρχουν πολίτες πολλών θρησκειών και μειονοτήτων, Βούλγαροι, Τούρκοι, Έλληνες, Μουσουλμάνοι και Ορθόδοξοι και άλλοι που ζουν με ειρήνη μεταξύ τους.


Τα γειτονικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνουν ότι ο Μπορίσοφ και ο Τσίπρας θα έχουν συνάντηση για να συζητήσουν τη συνεργασία μεταξύ της Βουλγαρίας και της Ελλάδας, σε θέματα ενέργειας, υποδομών και μεταφορικών συνδέσεων στην περιοχή των Βαλκανίων.


Η διασύνδεση μεταξύ της Βουλγαρίας και της Ελλάδας είναι ένα από τα έργα προτεραιότητας για την ασφάλεια και την ανταγωνιστικότητα της αγοράς ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr