Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Αλβανία: Ο Έντι Ράμα υπόσχεται διαδρομή 30 λεπτών από Αγίους Σαράντα σε Αθήνα
Ιούνιος 22, 2019. 20:58

Άγιοι Σαράντα.

Ο πρωθυπουργός  Έντι Ράμα κατά την παρουσίαση του υποψηφίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Φοινίκη υποσχέθηκε ότι θα κάνει τη διαδρομή Αγίων Σαράντα- Αθήνα σε 30 λεπτά κατασκευάζοντας ένα αεροδρόμιο στους Αγίους Σαράντα.


«Για το έργο αυτό δεν πρέπει να κατηγορείται το δήμο που δεν έγινε, αλλά υπόσχομαι ότι θα κάνω τη διαδρομή για την Αθήνα μισή ώρα, με ένα αεροδρόμιο στην περιοχή αυτή. Θα κατασκευάσουμε αεροδρόμιο στη Φοινίκη, το νότιο αεροδρόμιο της Αλβανίας,  έφθασε η ώρα να δημιουργήσουμε αεροδρόμιο στους Σαράντα», είπε.


Ο Ράμα δεν αναφέρθηκε σε ημερομηνία, αλλά έδωσε το παράδειγμα  του αεροδρομίου του Αυλώνα.


«Το έμαθα από το αεροδρόμιο της Βλόρας (Αυλώνα), να μην δίνω ημερομηνίες και προθεσμίες, αυτές είναι στο χέρι των συνεργατών. Δεν θέλω να δώσω ημερομηνίες, αλλά λέω χωρίς καμιά συζήτηση ότι σε τέσσερα χρόνια θα λειτουργήσει εδώ αεροδρόμιο. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να παραδοθεί αυτό στο νότο, ο τουρισμός αναπτύσσεται, και αυτός ο τομέας χρειάζεται αυτήν την επένδυση», είπε ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα προσθέτοντας ότι στις 30 Ιουνίου που θα διεξαχθούν οι τοπικές εκλογές θα είναι μια κανονική ημέρα.


«Είμαι πεπεισμένος ότι στις 30 Ιουνίου θα είναι μια κανονική ημέρα, ακόμη και αν υπάρχουν περιστασιακές καταστάσεις», είπε  καταλήγοντας ότι η προσπάθεια της μειοψηφίας να επιβληθεί στην πλειοψηφία δεν θα πετύχει.


lajmifundit.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr