Αλβανία: Κατηγορίες για την πώληση του καναλιού «ABCNews» σε πρώην υπουργό



Σεπτέμβριος 7, 2019. 00:13


Ο πρώην αστυνομικός στη δίωξη των ναρκωτικών, Ντριτάν Ζαγκάνι, κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Σαϊμίρ Ταχίρι, ότι αγόρασε το τηλεοπτικό κανάλι «ABCNews».


Σύμφωνα με τον Ζαγκάνι, ο νέος ιδιοκτήτης της τηλεόρασης είναι ο εμπλεκόμενος με διαφθορά και εμπόριο ναρκωτικών Σαϊμίρ  Ταχίρι και ένας φίλος του επιχειρηματίας,  ενώ στα χαρτιά φαίνεται να την έχει αγοράσει μια Ελληνίδα κυρία.


«Αυτός ( ο Σ. Ταχίρι) μαζί με τον φίλο του επιχειρηματία είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της «ABCNews». Μου είπε ότι αυτή η επιχείρηση έχει ήδη αποκτηθεί και δεν είναι στο όνομα κανενός από τους δύο, αλλά με ένα δανεισμένο όνομα για να μην φαίνεται ο αληθινός ιδιοκτήτης», έγραψε ο Ζαγκάνι.


Ο ίδιος δήλωσε ότι προσκαλεί όλους τους δημοσιογράφους έρευνας να μάθουν την αλήθεια σχετικά με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού καναλιού.


Σύμφωνα με την επιστολή που δημοσίευσε ο Ζαγκάνι, ο νέος ιδιοκτήτης της «ABCNews» είναι η Ευθυμία Γκούμα, αλλά παραμένει  άγνωστο ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το όνομα.



telegraf.al
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr