Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

Αλβανία: Ο Τούρκος πρέσβης απειλεί τους αντιπάλους του Ερντογάν στη χώραΝοέμβριος 1, 2019. 19:12


«Ο FETO  άρχισε να εξασθενίζει στην Αλβανία. Οι άνθρωποι που συνδέονται με αυτόν  βρίσκονται σε πανικό και ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει. Εδώ (στην Αλβανία) παρακολουθούμε στενά αυτούς τους ανθρώπους και αυτές τις δομές. Το μέλλον και το πετρωμένο τους είναι να λογοδοτήσουν στην τουρκική δικαιοσύνη».Αυτή ήταν η προειδοποίηση του Μουράτ Αχμέτ Γιορούκ, πρέσβη της Τουρκίας στα Τίρανα, που έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή ‘Top Talk’  του καναλιού των Τιράνων «Top Channel», στα μέλη  του Κινήματος του Φετιουλάχ Γκιουλέν.


Ο Γιορούκ είπε ότι έχουν ληφθεί κάποιες αποφάσεις με τις αλβανικές αρχές για το Κίνημα αυτό και θα ληφθούν σύντομα μέτρα.


«Δυστυχώς, λέω, ότι εξακολουθούν να υπάρχουν νομικές οντότητες  στην Αλβανία που έχουν άμεσες σχέσεις με τον  FETO. Όπως γνωρίζετε έχουμε υπογράψει συμφωνία για την ασφάλεια κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου μας. Η συμφωνία τέθηκε σε ισχύ το περασμένο έτος. Έχουν ληφθεί κάποιες αποφάσεις και θα ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την εκκαθάριση της ύπαρξης του FETO στην Αλβανία, την εξάλειψη αυτών των δομών  και την απομάκρυνση  των δομών εκτός Αλβανίας», είπε ο Γιορούκ.


top-channel.tv


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr