Οι μισθοφόροι του Ερντογάν κλέβουν και λεηλατούν περιουσίες στη βόρεια Συρία



Ιανουάριος 10, 2020. 21:22

Αλ Χασάκα.

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που λειτουργούν υπό την καθοδήγηση των τουρκικών δυνάμεων κατοχής, εξακολουθούν να κλέβουν και να λεηλατούν τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής Ρας αλ Άιν στη βορειοδυτική επαρχία Χασάκα.



Συγχρόνως, οι κατοχικές δυνάμεις συνέχισαν να φέρνουν από την Τουρκία πολεμοφόδια και θωρακισμένα οχήματα για να ενισχύσουν τα σημεία κατοχής τους και να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες στην περιοχή.


Πολίτες στη Χασάκα ανέφεραν στον ανταποκριτή του Συριακού Ειδησεογραφικού Πρακτορείου- SANA,  ότι οι τρομοκράτες περιφέρονται στις γεωργικές εκτάσεις στην περιοχή της Ρας αλ Άιν και με τη δύναμη των όπλων τους, αρπάζουν τα κοπάδια των προβάτων τους για να τα πουλήσουν με το λαθρεμπόριο στην Τουρκία.


Χθες, οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους επιτέθηκαν με όλμους σε κατοικίες στο χωριό Ουμ Χαρμαλάχ στην επαρχία Ρας αλ Άιν, προκαλώντας σοβαρές καταστροφές στα σπίτια του χωριού προκειμένου να αναγκάσουν τους κατοίκους να το εγκαταλείψουν.


sana.sy


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr