Συρία: Ο τουρκικός στρατός συνέλαβε δεκάδες μισθοφόρους τρομοκράτες που λιποτάκτησαν



Φεβρουάριος 23, 2020. 20:46

Οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής συνέλαβαν δεκάδες μισθοφόρους τρομοκράτες στην περιοχή Ρας αλ Άιν, στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χασάκα, όταν προσπάθησαν να διαφύγουν προς την τουρκική επικράτεια φοβούμενοι τις συγκρούσεις με τον Συριακό Αραβικό Στρατό στο Ιντλίμπ, σημειώνει το συριακό πρακτορείο ειδήσεων.



Μάλιστα, τοπικές πηγές στη Χασάκα, ανέφεραν ότι οι τουρκικές δυνάμεις έκλεισαν τα σύνορα μπροστά από τους μισθοφόρους τρομοκράτες στη βόρεια περιοχή της Χασάκα μετά από προσπάθειές τους να διαφύγουν από την πόλη Ρας αλ Άιν προς την Τουρκία και τους συνέλαβαν γιατί αρνήθηκαν να πολεμήσουν στο Ιντλίμπ.


Όπως αναφέρεται, οι μισθοφόροι των Τούρκων έχουν απαγάγει δύο γυναίκες από το χωριό Ουμ αλ Κίεφ στην περιοχή Ταλ Τάμερ και έκλεψαν 100 πρόβατα από το χωριό.


Πηγές σημειώνουν ότι οι τρομοκράτες συνεχίζουν να λεηλατούν περιουσίες πολιτών στα χωριά κατά μήκος των πρώτων γραμμών του Συριακού Αραβικού Στρατού στα περίχωρα του Ρας αλ Άιν καθώς κατεδάφισαν λασπόσπιτα  στο χωριό Ουμ Εσμπάχ με σκοπό να κλέψουν και πωλήσουν τα ξύλα και τα ηλεκτρικά καλώδια.