Ο δήμαρχος του Πρέσεβο κλήθηκε από μέλος του Κογκρέσου να μεταβεί στην Ουάσιγκτον



Φεβρουάριος 9, 2020. 20:14

Πρέσεβο- Νότια Σερβία


Ο  Αλβανός δήμαρχος του Πρέσεβο, Αλμπρίμ Αρίφι, ανακοίνωσε ότι έχει προσκληθεί από το μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, Έλιοτ Ένγκελ να επισκεφθεί το Κογκρέσο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον.


Ο Αρίφι ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης στην Ουάσιγκτον θα ενημερώσει τον Ένγκελ για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην Κοιλάδα του Πρέσεβο.


«Μετά από πρόσκληση του φίλου  των Αλβανών,  προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής κ. Έλιοτ Ένγκελ, θα επισκεφθώ το Κογκρέσο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, για να πληροφορήσω τον κ. Ένγκελ την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην κοιλάδα του Πρέσεβο και θα τονίσω τις απόψεις μας για την επίλυση του θέματος των Αλβανών στον τομέα αυτό για ατομικά και συλλογικά δικαιώματα.


» Στον κ. Ένγκελ θα μεταφέρω τις ευχαριστίες από όλους τους Αλβανούς στην Κοιλάδα του Πρέσεβο για την μακροχρόνια υποστήριξη του αμερικανικού κράτους και για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα στη χώρα μας. 


Με  μεγάλη, επίσης, ευχαρίστηση θα συναντήσουμε τους συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια και Ουάσιγκτον), για να τους ευχαριστήσουμε προσωπικά για τη συνέχιση της συμβολής τους και τη δέσμευσή τους σε όλες τις διαδικασίες που έχει περάσει η Κοιλάδα του Πρέσεβο», σημειώνει ο Αρίφι στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα.


EPOKA E RE
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr