Κοσσυφοπέδιο: Οι οπαδοί του Αλμπίν Κούρτι βρίζουν τον Αμερικανό πρέσβη



Μάρτιος 26, 2020. 20:41

Μετά την πτώση της κυβέρνησης του Κινήματος της Αυτοδιάθεσης του Αλμπίν Κούρτι στο Κοσσυφοπέδιο, οι οπαδοί αυτού του κόμματος έχουν οργανωθεί στα κοινωνικά δίκτυα και επιτίθενται φραστικά σε όποιον τάσσεται εναντίον του Κινήματος ή του ηγέτη του.



Δεν έχουν αφήσει ούτε τον Αμερικανό πρέσβη στο Κοσσυφοπέδιο, Φιλίπ Κοσνέτ στο απυρόβλητο.


«Πρόσφατα, άρχισε ένα δημόσιο λιντσάρισμα εναντίον του πρέσβη κ. Κοσνέτ,  ο οποίος έγραψε στο Twitter, ότι θα ήταν ευτυχής να δει το Κοινοβούλιο να ψηφίζει δυσπιστία προς την κυβέρνηση Κούρτι. Υπήρξαν εξαιτίας αυτού παρατηρήσεις, προσβολές και επίσης, σοβαρές κατηγορίες», σημειώνει το δημοσίευμα.


Μάλιστα, η δημοσιογράφος, Αρμπάνα Τζάρα, αναφέρει ότι αυτή η εκστρατεία για το λιντσάρισμα του Αμερικανού πρέσβη πρέπει να σταματήσει και ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη επίθεση εναντίον Αμερικανού διπλωμάτη.


Σημειώνει ακόμη, ότι οι ύβρεις εναντίον του  δεν είχαν ειπωθεί ούτε εναντίον του Μιλόσεβιτς ή του Βούτσιτς και ομοιάζει με την αντιαμερικανική ρητορική των Ταλιμπάν.


Pleased to see the Assembly will hold a session on the no-confidence vote tomorrow. As I told the PM today, it is important for the Assembly and all Kosovo institutions to respect the Constitution.

861 people are talking about this

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr