Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020

Αίγυπτος – Τουρκία, ο πόλεμος που δεν πρέπει να πραγματοποιηθείΙούλιος 18, 2020. 22:10

 Ο Αιγύπτιος συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής, Αχμέτ Μουσλιμάνι (Ahmed Muslimani) δήλωσε ότι τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, όπως και τα κέντρα μελέτης και οι πολιτικοί αναλυτές επιθυμούν όλοι έναν τακτικό πόλεμο μεταξύ του αιγυπτιακού στρατού και του τουρκικού στρατού, με αρχή τη Λιβύη και επέκταση στην ανατολική Μεσόγειο.Ο αναλυτής πρόσθεσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα: 


«Δεν αναλύουν μόνο το θέμα, αλλά ενθαρρύνουν και βρίσκουν λόγους για αυτόν τον πόλεμο. 


Ορισμένοι, μάλιστα, εξάρουν τον αιγυπτιακό στρατό, άλλοι επαινούν τον τουρκικό στρατό, ωστόσο,  όλοι υποκινούν έναν πόλεμο μεταξύ του αιγυπτιακού στρατού και του τουρκικού στρατού μεγάλης κλίμακας που ξεκινά, όπως είπαμε, από τη Λιβύη.


Στη συνέχεια αυτός ο πόλεμος, αναπόφευκτα, θα μεταφερθεί  στα ύδατα της ανατολικής Μεσογείου και ίσως σε άλλα μέρη αυτής της επικίνδυνης περιοχής του κόσμου.

Η ιστορία ξεκινά εδώ και πολύ καιρό, και το κύριο στάδιο της ιστορίας είναι το 2012.

 Υπάρχει μια έκθεση από την "Global Trends", που εκδόθηκε από τη CIA, ας την δουν ερευνητές και μελετητές. 


Το Κέντρο Μελετών Al-Jazirah το 2012 παρουσίασε την έκθεση των παγκόσμιων τάσεων έως το 2030, όπως τις είδαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εκεί παρουσιάζεται αυτή η πιθανότητα…
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr