Η Αρμενία επέφερε σοβαρές ζημιές στον στρατό του Αζερμπαϊτζάν (Βίντεο)


Σεπτέμβριος  27, 2020. 23:04

Σοβαρές απώλειες φαίνεται να είχε το Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τον αρμενικό στρατό.


Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι  για κατάρριψη δύο ελικοπτέρων, την καταστροφή τριών αρμάτων μάχης T-72 καθώς και για άλλα δύο T-90.

Μάλιστα, προς επίρρωση των γεγονότων, το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την καταστροφή των αρμάτων μάχης των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν.



 Προς το παρόν, ισχυρές στρατιωτικές συγκρούσεις πραγματοποιούνται στις παραμεθόριες περιοχές της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, ιδίως, αναφέρεται για επιθέσεις πυροβολικού και πυραύλων τόσο στις θέσεις του στρατού των Αρμενίων όσο και στις θέσεις του στρατού του Αζερμπαϊτζάν. Πηγές αναφέρουν ότι τα συνολικά θύματα έχουν ήδη φτάσει τα 30 άτομα, με αρκετά μεγάλο αριθμό τραυματιών.

Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, ανέφερε ότι οι αρμενικές δυνάμεις υπέστησαν σημαντικές ζημίες, καταστράφηκαν 12 πυραυλικά συστήματα μικρής εμβέλειας που θα επιτρέψουν τα αεροσκάφη του Αζερμπαϊτζάν να προβούν σε επιθέσεις σε παραμεθόριες περιοχές της Αρμενίας.

Ωστόσο, η Αρμενία διαθέτει συγκροτήματα S-300 ικανά να χτυπήσουν την Πολεμική Αεροπορία του Αζερμπαϊτζάν σε σχεδόν οποιαδήποτε περιοχή.


Avia pro

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr