Σερβία: Ενδιαφέρον του Τούρκου πρέσβη για το Νόβι Παζάρ


Απρίλιος 21, 2021.19:38. Ελλάδα.

Νόβι Παζάρ

Ο πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Σερβία, Χαμί Ακσόι, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο Νόβι Παζάρ, μια πόλη στην οποία πλειοψηφεί το μουσουλμανικό στοιχείο.

 Κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψή του σε αυτήν την πόλη, φιλοξενήθηκε από τον δήμαρχο Νιχάτ Μπίσεβατς και τους συνεργάτες του. 

Ο Μπίσεβατς ενημέρωσε τον νέο Τούρκο πρέσβη για τα τρέχοντα γεγονότα στο Νόβι Παζάρ, την υλοποίηση έργων που υποστηρίζει η Τουρκία και το μελλοντικό σχέδιο συνεργασίας με την εν λόγω αδελφική χώρα.

Ο Μπίσεβατς και ο Ακσόι ομονόησαν ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, των προέδρων και των λαών τους βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο φιλίας και ότι οι λαοί του Σάντζακ αισθάνονται τις τόσο καλές σχέσεις (με την Τουρκία) μέσω  των διαφόρων έργων που υλοποιούνται στην περιοχή.

( Σημείωση Β.Π.: Ο δήμαρχος Νιχάτ Μπίσεβατς είναι κύριος ιδιοκτήτης των τοπικών μέσων ενημέρωσης  που απευθύνονται στο βοσνιακό πληθυσμό)

Novi Pazar Tv

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr