Το Κάιρο πιέζει το Ισραήλ να σταματήσει τον βομβαρδισμό στη Γάζα


«Αιγυπτιακή πίεση στην ισραηλινή κατοχή για να σταματήσει η κλιμάκωση στη Γάζα»- al Ghad Tv

Μάιος11, 2021. 20:46. Ελλάδα.

Κάιρο.

Ο ανταποκριτής της αιγυπτιακής τηλεόρασης Al-Ghad ανέφερε από τη Γάζα ότι ο ισραηλινός βομβαρδισμός της Λωρίδας συνεχίζεται και τα αεροπλάνα αναγνώρισης εξακολουθούν να πετούν στον ουρανό για να πετύχουν νέους στόχους.

Πρόσθεσε ότι τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν  για αιγυπτιακή πίεση στις ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις για να σταματήσει ο βομβαρδισμός της Λωρίδας της Γάζας και η κλιμάκωση στην Ιερουσαλήμ.

Δήλωσε ότι τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι οι αρχές  της κατοχής δήλωσαν στην αιγυπτιακή πλευρά ότι η διακοπή του βομβαρδισμού δεν θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Πρόσθεσε, ότι η άρνηση του Ισραήλ δείχνει ότι οι κατοχικές δυνάμεις εξακολουθούν να έχουν νέους στόχους και προσωπικότητες στη Γάζα για να τους επιτεθεί.

Ανέφερε ότι το Ισραήλ βομβάρδισε σπίτια πολιτών χωρίς να προβεί σε ενημέρωση, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να γίνονται στόχοι προσπαθώντας να απομακρυνθούν από τα ερείπια.

Ο αριθμός των μαρτύρων στη Λωρίδα της Γάζας αυξήθηκε σε 28, μεταξύ αυτών 10 παιδιά και μια γυναίκα, από τους βομβαρδισμούς των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής σε διάφορες τοποθεσίες και κτίρια κατοικιών στη Λωρίδα της Γάζας.

 



Al Ghad

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr