Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Οι Ρώσοι στη Συρία βομβαρδίζουν για τρίτη ημέρα τους μισθοφόρους των Τούρκων


Ιούλιος 29, 2021. Ελλάδα.

Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις ξεκίνησαν μεγάλης κλίμακας επιθέσεις εναντίον μισθοφόρων  των Τούρκων.

Στο πλαίσιο της παραβίασης των συμφωνιών με τη Ρωσία για τη Συρία από την τουρκική πλευρά, έγινε γνωστό ότι τα ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη άρχισαν να προκαλούν μεγάλης κλίμακας επιθέσεις σε μισθοφόρους των Τούρκων και μαχητές στα βορειοδυτικά της συριακής επικράτειας. 

Έχουν πραγματοποιηθεί σκληρές επιθέσεις από ρωσικά βομβαρδιστικά και μαχητικά αεροσκάφη για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, επιπλέον, η τελευταία επίθεση συνέπεσε με την προμήθεια εξοπλισμού και όπλων των μονάδων αυτών από τον τουρκικό στρατό.

Στο τελευταίο τριήμερο οι Ρωσικές Εναέριες Δυνάμεις κατάφεραν να καταστρέψουν τουλάχιστον δώδεκα οχήματα μαχητών, περισσότερους από 40 τζιχαντιστές, διοικητές των μισθοφόρων των Τούρκων, καθώς και αρκετές αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για μια αντιτρομοκρατική  ρωσική επιχείρηση, με βασικό στόχο την απελευθέρωση του βορειοδυτικού τμήματος της Συριακής αραβικής δημοκρατίας από τους τρομοκράτες.

 

 Подробнее на: https://avia.pro/news/bombardirovshchiki-vks-rf-treti-sutki-ozhestochyonno-bombyat-tureckih-nayomnikov


--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr